Over ons

In het hart van de kerkhofbuurt van Elsene heet Traiteur Roland u welkom in zijn nieuwe zaak.
Hij stelt u een groot gamma producten voor die uw smaakpapillen zullen laten tintelen.
Onze vleeswaren (Rund, Varkensvlees, Kalf, Lam en Gevogelte) worden professioneel verwerkt door één van onze gekwalificeerde slagers.
Onze ruime aanbod aan Dry Aged Beef ken geen gelijke.
Ons team medewerkers beantwoordt met plezier al uw vragen en helpt u bij uw keuze uit ons ruime aanbod salades, charcuterie, kaas en bereide gerechten.
Voor uw feest of uw evenement biedt onze ‘Traiteurservice’ een grote keuze aan buffetten, verrassingsbroden, kaasschotels. Allemaal in huis bereid door ons professionele team.
Kom langs in onze winkel en ontdek zelf ons zeer ruime en smaakvolle assortiment.

Ambacht

Herontdek de smaak van grootmoeders keuken. Onze beenhouwers bereiden zorgvuldig kwaliteitsvolle producten in onze eigen keuken, op basis van authentieke traditionele recepten.

Keuze

Een winkel met een uitgebreid aanbod van meer dan 500 producten… Een brede waaier aan vlees en kaas, bereide gerechten, charcuterie en fijnkost. Ons aanbod volgt de seizoenen: een ruime keuze aan BBQ-producten in de zomer, een ruim assortiment aan wildproducten in de herfst en de winter.

Kwaliteit

Labels, traceerbaarheid, selectie aan de bron… Zoveel kleine details die van Traiteur Roland een topper maken op gebied van kwaliteit.
In september 2018 werd, na een zeer strenge audit, de SMILEY behaald, het hoogste niveau van kwaliteitsnormen, toegekend door het FAVV.