Meer dan 500 kwaliteitsvolle producten

Zorgvuldig uitgekozen door onze slagers

Bezoek onze online winkel

Maak het u zelf gemakkelijk en bestel wanneer u wenst: kies uit ons ruime aanbod, bestel, betaal en kom afhalen of laat uw bestelling leveren.

Over ons

Wil u meer weten over onze historiek en onze waarden?

Traiteur Roland – Butcher Shop since 1955

 

Wij stellen u een groot gamma aan producten voor die u zullen laten watertanden!

Onze vleeswaren (Rund, Varken, Kalf, Lam en Gevogelte) worden professioneel verwerkt door één van onze gekwalificeerde slagers.

Bent u een fan van Dry Aged rundvlees of wilt u deze delicatesse eens uitproberen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team beantwoordt met plezier al uw vragen en helpt u bij uw keuze uit ons ruime aanbod salades, charcuterie, kaas en bereide gerechten.

Onze Wijnkaart.

Bestellen kan nu ook online: handig en snel !

We hebben nu een webshop om al u wensen te realiseren. Alles wat u wilt in slechts een paar klikken!

Ambacht

Herontdek de smaak van grootmoeders keuken. Onze beenhouwers bereiden zorgvuldig kwaliteitsvolle producten in onze eigen keuken, op basis van authentieke traditionele recepten.

Keuze

Een winkel met een uitgebreid aanbod van meer dan 500 producten… Een brede waaier aan vlees en kaas, bereide gerechten, charcuterie en fijnkost. Ons aanbod volgt de seizoenen: een ruime keuze aan BBQ-producten in de zomer, een ruim assortiment aan wildproducten in de herfst en de winter.

Kwaliteit

Labels, traceerbaarheid, selectie aan de bron… Zoveel kleine details die van Traiteur Roland een topper maken op gebied van kwaliteit.
In september 2018 werd, na een zeer strenge audit, de SMILEY behaald, het hoogste niveau van kwaliteitsnormen, toegekend door het FAVV.

Traiteur

Voor uw recepties, bruiloften, bbq en feestjes bieden wij u buffetten, verrassingsbroden en vele andere mogelijkheden om van ieder feestje een succes te maken!